Nieuws

Zeker tot begin december nog geen badminton

Woensdag 18 november 2020

Ondanks het feit dat het aantal Covid-19 besmettingen een daling laat zien, is het echter nog niet duidelijk wanneer we het badminton racket weer mogen oppakken.

Lees meer >>

Algemene Ledenvergadering BVM'81 doorgeschoven naar voorjaar 2021

Woensdag 4 november 2020

De algemene ledenvergadering kon op 23 maart 2020 niet doorgaan vanwege Covid-19. We hadden gehoopt in het najaar een nieuwe datum te kunnen plannen. Echter de huidige situatie in de Covid-19 bestrijding laat het houden van een bijeenkomst nog niet toe. 

Lees meer >>

Jaarlijkse kaartavond BVM'81 komt te vervallen

Dinsdag 3 november 2020

Het zal niemand verrassen, dat de jaarlijks drukbezochte kaartavond van BVM81, die normaal gesproken begin december in het sportcafe van 't Trefpunt zou plaatsvinden, dit jaar komt te vervallen.

Lees meer >>

Geen badminton tot en met 10 november 2020

Dinsdag 13 oktober 2020

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het aantal Covid19 besmettingen de laatste twee weken, dagelijks met forse aantallen, verder toenam. Dit ondanks de verscherpte maatregelen die de overheid op 28 september invoerde. Nog strengere maatregelen konden dan ook niet uitblijven en op dinsdag 13 oktober volgde een nieuwe persconferentie van de overheid. Naar aanleiding van deze persconferentie gelden er per woensdagavond 14 oktober vanaf 22.00 uur voor de sportwereld nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen. Dit heeft ook een flinke impact op badmintonnend Nederland. De maatregelen gelden voor een periode van 4 weken.

Lees meer >>

RABO-Club Support 2020

Donderdag 1 oktober 2020

Rabobank Zuid-Limurg West steunt het verenigingsleven onder andere met de RABO-Club Support. In oktober gaat deze campagne weer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Limurg West hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook BVM'81 doet dit jaar weer mee aan de RABO-Club Support Actie.

Lees meer >>